C ringde minsann!!
Himla skönt att snacka litta med henne igen, var längesen sist, många hemligheter som kom fram..
Hon kommer hem snart, för några dagar, längtar, längtar, LÄNGTAR!! FREDAGEN och MÅNDAGEN är vår!! Kanske lite...stan..=) Men lås på börsen har frkpyttis minsann fortfarande, även om det är svårt att tro dagar som denna:P


Har haft en mkt trevlig kväll med Lillbabs, Gisse och O!
Det bjöds minsann på tomatsoppa, rostebröd OCH, det viktigaste av allt, TOBLERONE!! Också kaffe såklart, men det är väl underförstått så det behöver frkpyttis inte skriva=)
Syftet med vår lilla träff var planering inför LÖRDAG, och LISEBERG!!!!!!! Med på resan är (hittills): G, L, O, S, F, C, S & frkpyttis... SKOJIGT!
Kl 08.00 går bilarna från HAMNTORGET, ca 1timme och 15 minuter senare är det dags för FRUKOSTPAUS i Falkenberg och efter ytterliggare 1 timme och 15 minuter ska vi nå vår slutstation, LISEBERG!!!!
Snacka om noggrann planering! S, G och frkpyttis uppdrag är att ordna kaffe till alla... Blir inte lätt, men vi ska klara detta svåra uppdrag, med glans=)!
S kommer redan på fredagkväll. Ska bli UNDERBART att träffa henne igen, känns som evigheter sen, trots att det bara gått 2,5 vecka sen vi sågs sist. Sjukt egentligen..

Om 2 veckor exakt bär det av till EMMABODA och sedan ARVIKA!!!!!! Ska bli såååå roligt!! Längtar tills man får träffa F igen, nu är det inte lång tid kvar=)

saknar er T, F, J, S, C.. Sommaren är lång utan er!
ciao mina vänner!