Godafton fans!! What's up?!?
Här är det fint minsann. Har storhandlat mat för framtida matlådor. Iallafall framtida TÄNKTA matlådor. Får se hur det blir med det. Alla som känner Blondincarro vet att det kan gå sisådär med just matlådor. Men det är tanken som räknas sägs det ju (alltså har jag tränat VARJE DAG de senaste två åren, tanken, ni vet...). Idag gjorde jag iallafall en Flying Jacob. Jag vet. Det var inte SÅ längesen jag gjorde det. Men i brist på fantasi fick det bli det igen. Det är ju gott. Upptäckte dock när jag skulle blanda ihop såsen att jag hade på tok för lite chilisås hemma. DAMN! Då hade jag ju redan gjort allt annat! Så jag spädde ut med ketchup. Funkade fint. För er som undrar. Dagens tips: I brist på chilisås, använd ketchup. Slut på tipset.
Tadaaaaaaa! Detta är dock från förra ggn. Då glömde jag baconet. Det gjorde jag inte idag. Å andra sidan hade jag ju, som sagt, för lite chilisås. Så det går jämnt ut.
 
För tillfället tittar jag på Family Guy. Sjukt roligt. Med betoning på sjukt. Blondincarro like alot. Stewie har varit på Startrek-convention. Och Meg har blivit frälst. Lite kuriosa såhär på kvällskvisten.
All american family.
 
Annars har det inte hänt särskilt mycket kan jag meddela. Har levt loppan på glamour paradise de senaste dagarna. Har satt upp en lapp om avtackning den 16 november i vårt fabulösa, nya fikarum. Ska bli väldans trevligt. Konstigt att vara den man har avtackning för. Så många sådana man faktiskt varit på. Inte trodde man att det var ens egen tur så småningom. Nåja, fint ska det bli!
Nu ska jag glo vidare på Peter Griffin. En riktig karlakarl. 
Peace out från bussarongen.