Ooooooh, vilken dag!!! Och vilken föreställning, it was fabulous!!! Minst sagt. Jag gillar't. Dock kunde Perelli kanske dra ner lite på det nasala. Men ändå. Fantastiskt.
Men vi börjar från början. Som man ska. Jag anlände till min kära mormor 12:10 (bussen var skandalösa 10 min sen!! Good lord, kollektivtrafik... Nädå, jag gillar att bussa (bossa) så det var lugnt). Mormor hade maten redo när jag kom, snacka om att man är bortskämd! När vi ätit färdigt var det dags att hoppa på den andra bussen till Malmö. Det var jag och panschissarna. Börjar man drabbas av åldersnoja rekommenderar jag att åka på dagsutflykt med pensionärsföreningen. Som en av tanterna på bussen utropade när jag steg på: "ÄNTLIGEN en ungdom!!". Jag blev lycklig.
Som sagt, the oldies och jag.
Väl framme hade vi en liten fotosession. Eller jag tvingade mormor att vara med. För bloggens skull liksom. Man är väl inte storbloggare för inte.
Min snygga mormor och jag.
Denna donna hälsade oss välkomna. Det uppskattades.
Hursomhelst, jag ÄLSKAR musikaler. Och denna var inget undantag. Fin musik, duktiga artister och en bra story. Rekommenderas skarpt! Om det inte vore för det tråkiga faktum att det är slutsålt. Men man kan ringa och ringa tipsar de om. Det händer ju att folk lämnar återbud.
Perelli och Fred (eller Freddy som jag kallar honom) är där framme. Jag lovar. Jag älskar Freddy. Han är duktig. Och manlig. Fin kombination.
Avslutar detta inlägg med dagens outfit. Tänkte att jag provar den klassiska spegel-posen för en gångs skull. Se om det funkar liksom.
Notera handen som markerar midjan. Som sagt, klassiker... Denna är till dig, Lea! Klänning: Armani, kofta: Chanel, strumpbyxor: Versace och skor: Converse.
Perfekt avslut på en genomgående trevlig helg.
Auf Wienerschnitzel!