Howdy fanze! Hur står det till såhär dagen efter dopparedan?
Här är det inte så stor skillnad faktiskt, dagarna ser ungefär likadana ut, oavsett julhelg eller inte. Dock var det himla trevligt att bli överraskad med en julklapp på posten. Äntligen var det dags att öppna det, och inuti låg inget mindre än den här:
TACK mapa för denna!! I love it! Nu är Blondincarro så hipp som det bara går i bergen. Man är väl inte modeorakel för inte.
Det kändes dock inte som julafton större delen av gårdagen.Jag fick mig nämligen en smärre chock på jobb. GOOD LORD MED FOLK!!! Mitt i den värsta ruschen tänkte jag, svettigt, "HERREGUUUD, vad har jag gett mig in på!?!?!?!?!" Japp, det var SÅ illa. Inte hade jag, i min vildaste fantasi, kunnat föreställa mig att det skulle innebära dödlig stress att hälla upp lite dricka. Men jovisst, SÅ ILLA VAR DET! Så illa att man faktiskt glömde bort att det var julafton. Det är tur att man har bra kollegor som piggar upp haha. Men svetten lackade på Blondincarro, det kan ni vara förvissade om. PJUH! Idag kom nästan lika många männinskor. Men paniken höll sig borta idag. Thank God. Man börjar väl bli rutinerad, va.
Tre trötta mädchens efter en stressig dag.
Jag i jackan. Love it. Pure love.
Julaftons kväll tillbringade jag i Chalet Babi, hos familjen Fahlman-Franzen, tillsammans med mitt andra kusinfans och hans flickvän. Himla trevlig afton må jag säga. Vi gjorde ett litet julbord, som framförallt bestod av prinskorv, brysselkål och käse och efterrätten var inget mindre än marängsviss DELUXE. Oh yeah. Det var sweet. Bjuder på en liten bildbomb:
Där kan vi snacka bildbomb!! Fina paket hade vi också fixat. Sen hade det kommit gåvor hemifrån också, jag tackar ödmjukast för detta!!!
Jag hade köpt ett fräsigt pannband till Ninafanset och sen fick jag ett ännu fräsigare av cattisfanset. Var ju ett måste att föreviga detta på bild. Såhär fina var vi! Kvällens bästa julklapp fick dock cattis:
Dessa brillor alltså. Vi var grymt avundsjuka, allihopa, som ni kan se på nedanstående bilder:
Ja, ni ser ju.
 
Det var allt för denna gång mina fans!
Kram och god fortsättning!!